Sporten & Bewegen in Doetinchem kan voor iedereen hét verschil maken en daar willen wij iedere dag aan bijdragen, wat de activiteit of de persoonlijke motivatie ook is. Wij inspireren, verbinden en stellen Sporten & Bewegen centraal, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Of het nu gaat om leren, presteren, recreëren of gewoon mee kunnen doen. Door onze kennis van Sporten & Bewegen leveren wij een belangrijke bijdrage aan een gezonde en sportieve regio. Welkom bij Sport-ID.

Clubkadercoach

De clubkadercoach helpt met het opzetten, uitvoeren en borgen van trainersbegeleiding binnen de vereniging. De clubkadercoach versterkt het technisch kader en kan een verbindende schakel zijn met het bestuurlijk kader binnen de vereniging.

Wil jouw vereniging ook aan de slag met trainersbegeleiding? Dat kan! We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken om jouw vereniging zo goed mogelijk te helpen. Vanuit het Sportakkoord Doetinchem is er cofinanciering mogelijk voor de inhuur van een clubkadercoach.

Interesse? Neem dan contact op met Manon Huinink via manon.huinink@sport-id.nl of 06- 41 88 77 06