Doetinchem – Wie worden de opvolgers van onder andere Koen Bouwman, Caroline Groot of de vrijwilligers Paul en Annie Ratering? Op maandagavond 20 maart 2023 worden de Doetinchemse sportprijzen weer uitgereikt tijdens de Doetinchemse Sportverkiezing. Het is vanaf nu weer mogelijk om kandidaten aan te dragen.

Op 20 maart 2023 staat Schouwburg Amphion weer in het teken van de Doetinchemse Sportverkiezing, een feestelijke avond waar de sport centraal staat. Sporters, vrijwilligers, sportverenigingen en onderwijsinstellingen worden tijdens deze avond in het zonnetje gezet. In acht categorie├źn worden er prijzen uitgereikt. Wie wordt er Sportman, Sportvrouw, of inclusieve sporter van het jaar? Daarnaast wordt het Sporttalent, de Sportploeg en Sportvrijwilliger van 2022 gekozen. Tevens is er een prijs te verdelen voor het beste Sport-ID (idee) of Schoolsport-initiatief, voor het beste project dat is opgestart om mensen in beweging te brengen. Ook worden er sportpenningen uitgereikt aan diegene die kampioen zijn geworden in zijn of haar competitie. Voor deze sporters wordt er een kampioenenparade gehouden.

Draag jouw kandidaat aan!
Zowel sportverenigingen als inwoners uit de gemeente Doetinchem kunnen kandidaten aandragen, waarna een vakjury per categorie drie kandidaten zal nomineren. Kandidaten kunnen tot en met 15 januari worden aangedragen. Klik hier om jouw kandidaat aan te dragen.

Klik hier voor meer informatie over de Doetinchemse Sportverkiezing.