Het tweede traject van MDT Set Your Life Goals is bezig! Met MDT Set Your Life Goals krijgen jongeren tussen 14 en 27 jaar de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken door middel van sport en bewegen, nieuwe mensen te ontmoeten, wat te betekenen voor de samenleving en veel sporten.

De eerste 8 weken stonden vooral in het teken van diverse themasessies en gastlessen. Ook kregen de jongeren een rondleiding op zwembad Rozengaarde en de startten ze met voorbereiding van het organiseren van een sportfestival. Deze week beginnen de jongeren met hun doe-plekken bij het reguliere aanbod van Sport-ID. Variërend van zwembad Rozengaarde tot sportmix en het ondersteunen bij de Kuierwandelingen tot het beweegaanbod bij de noodopvang. Naast de doe-plekken zullen de jongeren wekelijks bezig zijn met de voorbereidingen voor het ‘Sportfestival’ en uiteraard zal het beweegmoment niet ontbreken.

Wil je meer informatie over MDT Set Your Life Goals of wil je aanmelden? Neem dan contact op met Rob Wentink, via 06-28246158 of rob.wentink@sport-id.nl.