We werken intensief samen met verenigingen, scholen, de zorg en (maatschappelijke) partners. Wij ondersteunen waar mogelijk met onze kennis van sportvoorzieningen, de lokale infrastructuur en onze verbinding met lokale en nationale ontwikkelingen. Heb je behoefte aan kennis en ondersteuning? Wellicht dat de verenigingsondersteuning, beweegmakelaar of onze JOGG-adviseur iets voor u kunnen betekenen!

Verenigingsondersteuning

Een van de belangrijkste taken van Sport-ID is het ondersteunen van sportverenigingen. Sport-ID streeft naar het realiseren van Vitale Sportverenigingen. Dit zijn sportverenigingen met toekomst. De verenigingsconsulent biedt op verschillende manieren ondersteuning aan, afhankelijk van de behoefte en ambitie van de sportvereniging. Deze ondersteuning kan individueel gericht zijn aan één vereniging, maar kan ook gemeente breed plaatsvinden door sportverenigingen over bepaalde thema’s te informeren.

Heeft uw vereniging een hulpvraag, twijfel niet en neem contact op met verenigingsconsulent Marc de Haan via marc.dehaan@sport-id.nl.

Kennis en ondersteuning

Verenigingsondersteuning

Een van de belangrijkste taken van Sport-ID is het ondersteunen van sportverenigingen. Sport-ID streeft naar het realiseren van Vitale Sportverenigingen. Dit zijn sportverenigingen met toekomst.
De verenigingsconsulent biedt op verschillende manieren ondersteuning aan, afhankelijk van de behoefte en ambitie van de sportvereniging. Deze ondersteuning kan individueel gericht zijn aan één vereniging, maar kan ook gemeente breed plaatsvinden door sportverenigingen over bepaalde thema’s te informeren.

Heeft uw vereniging een hulpvraag, twijfel niet en neem contact op met verenigingsconsulent Marc de Haan via marc.dehaan@sport-id.nl.