Op dinsdagavond, 23 mei waren 25 sportverenigingen uit de gemeente Doetinchem aanwezig bij de Scoor voor je Club themabijeenkomst. Een succesvolle aftrap van een nieuw initiatief voor (sport)verenigingen om met weinig inspanning vrij eenvoudig aan structurele inkomsten te komen. Na een inspirerende presentatie door een vertegenwoordiger van Scoor voor je Club, ontstonden er al direct aanmeldingen.

SCOOR VOOR JE CLUB, DE BEWEGING DIE VERBINDT
Scoor voor je Club is een initiatief waarmee deelnemers het hele jaar door kunnen sparen voor zichzelf én voor hun favoriete club, simpelweg door te shoppen en te pinnen bij deelnemende ondernemers. Het programma werkt eenvoudig en maakt gebruik van de handige en privacy-vriendelijke Dappre app. Voordat een vereniging een bijdrage kan ontvangen, is het wel noodzakelijk om een digitale Clubkaart aan te maken bij Scoor voor je Club. Het feit dat de eerste kaarten al tijdens de bijeenkomst werden aangevraagd, bevestigde duidelijk de positieve ontvangst van het idee.

Was jij er als vereniging of stichting niet bij afgelopen dinsdag 23 mei, maar wil je wel meer informatie over Scoor voor je Club?  Neem dan contact op met verenigingsadviseur Manon Huinink van Sport-ID via 06-  41 88 77 06 of kijk op www.scoorvoorjeclub.nl.  De volgende kennisbijeenkomst is op dinsdag 20 juni met onderwerp sociale veiligheid in de sport.