Kab Accountants

Kab Accountants

Als full-servicekantoor zetten we onze kennis en ervaring in waar onze klanten die nodig hebben. Wij adviseren al jaren met succes het regionale midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en non-profitorganisaties. Wij begeleiden ondernemers van A tot Z en zorgen dat zij het beste resultaat behalen. Met ruim zestig adviseurs en vakspecialisten, verdeeld over drie vestigingen, is een goed advies altijd dichtbij.

Kab Accountants
sponsor van sportverkiezing: Qlant imagobouwers

Qlant imagobouwers

Qlant is er voor bedrijven en organisaties die anders durven te denken en te doen. Hét marketing- en imagobureau met een scherpe visie op effectieve communicatie en met passie voor creatieve concepten met een verrassende aanpak. Met een sterke combinatie van techniek en creativiteit helpt qlant je groeien en kansen pakken. Brainstormen, concepten bedenken, communicatie-advies geven, maar vooral: inspireren. Daar is qlant goed in en dat doen ze dan ook graag.

Website Qlant
sponsor van sportverkiezing: amphion cultuurbedrijf

Amphion Cultuurbedrijf

Amphion Cultuurbedrijf waarborgt, innoveert en optimaliseert de cultuur in de regio. Van theater- en filmvoorstellingen tot muzieklessen. Naast podiumkunst zijn participatie en educatie de sleutelwoorden. Het cultuurbedrijf biedt iedere inwoner van Doetinchem en omgeving de mogelijkheid mee te doen met cultuur. Als toeschouwer óf als actieve deelnemer. Als aanbieder óf als afnemer. Amphion Cultuurbedrijf is hét centrum voor talentontwikkeling, een culturele broedplaats en professioneel podium ineen.

Website Amphion Cultuurbedrijf
sponsor van sportverkiezing: Doseer.nl

Doseer.nl

Doseer.nl Reinigingsmiddelen is de ideale partner voor het leveren van alle producten die benodigd zijn op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Vanuit de Achterhoek werken zij vol enthousiasme en plezier om hun klanten dagelijks te voorzien van het allerbeste in deze tak van sport. Doseer.nl geeft graag persoonlijk advies voor alle facilitaire zaken binnen organisaties!

Website Doseer.nl
Graafschap College

Graafschap College

Met bijna 10.000 studenten en meer dan 900 medewerkers is het Graafschap College het grootste regionaal opleidingencentrum (roc) voor beroepsonderwijs en educatie in de Achterhoek en een deel van de Liemers. Het Graafschap College biedt onderwijs aan in nagenoeg alle richtingen, vanuit meerdere locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. Het Graafschap College is een grote organisatie, maar ze richten hun onderwijs kleinschalig in. De verschillende locaties hebben een eigen karakter en sfeer. Het Graafschap College doet er alles aan om studenten een veilige en vertrouwde leeromgeving te bieden.

Website Graafschap College
logo van sponsor stadscafé simons

Stadscafé Simons

Middenin het centrum van Doetinchem, op het plein tegenover de Catharina kerk, vindt u Stadscafé Simons. Hier bent u dagelijks vanaf 10.00 uur van harte welkom voor koffie, ontbijt, lunch, borrel, diner of een feest!

Website Stadscafé Simons
een van de sponsoren van sportverkiezing: Nijha

Nijha

Met een niet aflatende drive om meer mensen in beweging te krijgen, maakt Nijha ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Nijha geeft antwoord op jouw vraag met een totaaloplossing. Dit doen ze door je te begeleiden gedurende het hele proces van visie naar resultaat. Dankzij hun prestaties en partnerschappen is Nijha leider in deze markt en kunnen ze door hun verdiensten voortdurend vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie.

Website Nijha

Markant Outdoorcentrum

Een programma bij Markant Outdoorcentrum ‘Doe je samen met’ collega’s, vrienden & familie of je klas- en studiegenoten! Wij geloven dat als je samen een uitdaging aangaat, op welke manier dan ook, je elkaar beter gaat waarderen en dat je van elkaar leert. Plezier met elkaar beleven, uitgedaagd worden, ontspannen en samen d’ran! Dat zijn ervaringen die je bij Markant opdoet en jou verbindt met anderen. Dat is waar wij voor staan! Wij gaan voor het beste programma en verblijf voor jou!

Website Markant
Bas bedrijfskleding

Bas Bedrijfskleding

Wij zijn totaal leverancier voor alle bedrijfs-, werk- en promotiekleding. Van een representatief kostuum voor een hotel tot een werk overall voor de bouw, van Horecakleding voor een restaurant tot Custom Made, bijvoorbeeld in Zorgkleding. BAS bedrijfskleding levert aan alle sectoren en heeft op elke vraag een passend antwoord.

Website Bas Bedrijfskleding