amphion cultuurbedrijf

Amphion Cultuurbedrijf

Amphion Cultuurbedrijf waarborgt, innoveert en optimaliseert de cultuur in de regio. Van theater- en filmvoorstellingen tot muzieklessen. Naast podiumkunst zijn participatie en educatie de sleutelwoorden. Het cultuurbedrijf biedt iedere inwoner van Doetinchem en omgeving de mogelijkheid mee te doen met cultuur. Als toeschouwer óf als actieve deelnemer. Als aanbieder óf als afnemer. Amphion Cultuurbedrijf is hét centrum voor talentontwikkeling, een culturele broedplaats en professioneel podium ineen.

Website Amphion Cultuurbedrijf
Qlant imagobouwers

Qlant

Qlant is er voor bedrijven en organisaties die anders durven te denken en te doen. Hét marketing- en imagobureau met een scherpe visie op effectieve communicatie en met passie voor creatieve concepten met een verrassende aanpak. Met een sterke combinatie van techniek en creativiteit helpt qlant je groeien en kansen pakken. Brainstormen, concepten bedenken, communicatie-advies geven, maar vooral: inspireren. Daar is qlant goed in en dat doen ze dan ook graag.

Website Qlant
Doseer.nl

Doseer.nl

Doseer.nl Reinigingsmiddelen is de ideale partner voor het leveren van alle producten die benodigd zijn op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Vanuit de Achterhoek werken zij vol enthousiasme en plezier om hun klanten dagelijks te voorzien van het allerbeste in deze tak van sport. Doseer.nl geeft graag persoonlijk advies voor alle facilitaire zaken binnen organisaties!

Website Doseer.nl
SeesingFlex

Seesing Flex

Seesing Flex, voorheen Seesing Personeel, is in 2007 in Lichtenvoorde opgericht door Dennis Seesing. Zijn doel was om zoveel mogelijk mensen in de Achterhoek een baan te bieden bij de mooie bedrijven die deze regio rijk is. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een ervaren en allround bureau voor uitzenden, detachering en opleiden voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden.

Website Seesing Flex
Graafschap College

Graafschap College

Met bijna 10.000 studenten en meer dan 900 medewerkers is het Graafschap College het grootste regionaal opleidingencentrum (roc) voor beroepsonderwijs en educatie in de Achterhoek en een deel van de Liemers. Het Graafschap College biedt onderwijs aan in nagenoeg alle richtingen, vanuit meerdere locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. Het Graafschap College is een grote organisatie, maar ze richten hun onderwijs kleinschalig in. De verschillende locaties hebben een eigen karakter en sfeer. Het Graafschap College doet er alles aan om studenten een veilige en vertrouwde leeromgeving te bieden.

Website Graafschap College
simons

Middenin het centrum van Doetinchem, op het plein tegenover de Catharina kerk, vindt u Stadscafé Simons. Hier bent u dagelijks vanaf 10.00 uur van harte welkom voor koffie, ontbijt, lunch, borrel, diner of een feest!

Website Stadscafé Simons
KWD

KWD Sport B.V. is een groothandel met een uitgebreid assortiment sportkleding en sportartikelen. KWD Sport B.V. bestaat sinds 1962 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround leverancier voor clubs, scholen, gemeentes en verenigingen. Levering van sportballen is nog steeds de specialiteit en ook reparatie van sportballen gebeurt nog volop bij KWD. Sportkleding onder eigen merknaam, doelen, doelnetten, ballen, keepershandschoenen, sportkleding, trainingshulpmiddelen en vele andere artikelen zijn bij KWD Sport voorradig. Behalve aan clubs wordt ook veel geleverd aan scholen, gemeentes, campings, bedrijven en particulieren. KWD levert goede kwaliteit tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

website KWD
Nijha

Nijha

Met een niet aflatende drive om meer mensen in beweging te krijgen, maakt Nijha ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Nijha geeft antwoord op jouw vraag met een totaaloplossing. Dit doen ze door je te begeleiden gedurende het hele proces van visie naar resultaat. Dankzij hun prestaties en partnerschappen is Nijha leider in deze markt en kunnen ze door hun verdiensten voortdurend vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie.

Website Nijha