Op 10 en 12 mei kunnen 55+ inwoners uit de gemeente Doetinchem deelnemen aan fittesten. Tijdens deze fittesten is er een fysiotherapeut en een beweegmakelaar aanwezig. Er wordt gekeken naar uw fitheid en de mogelijkheden van bewegen binnen Doetinchem en omgeving.

Bent u benieuwd naar uw fitheid en wilt u meer bewegen? Meld u zich dan aan voor de Fittesten Light. Binnen 30 minuten krijgt u een Fitheidscheck met de fysiotherapeut én een gesprek met de beweegmakelaar, die samen met u kijkt naar de wensen en behoeften ten aanzien van bewegen. De ideale opmaat naar meer gezondheid in uw leven. Er zijn geen kosten verbonden aan deze fittesten.

De fittesten vinden plaats in sporthal de Bongerd, De Bongerd 81. De fittesten vinden plaats op dinsdag 10 mei van 14:00 tot 16:00 uur en op donderdag 12 mei van 18:00 tot 20:00 uur. Let op: aanmelden van te voren is gewenst, dit kan door contact op te nemen met Rob Wentink via rob.wentink@sport-id.nl of telefonisch via 06-28246158. U kunt zich tot en met vrijdag 6 mei aanmelden. Zet een eerste stap naar meer gezondheid in uw leven.