Ook in 2022 gaat het succesvolle sportstimuleringsproject Kies je Sport weer van start voor de jeugd. Met Kies je Sport brengen we gezamenlijk de basisschooljeugd structureel meer aan het bewegen. Het doel van Kies je Sport is om kinderen kennis te laten maken met de grote verscheidenheid aan sportaanbieders die de gemeente Doetinchem rijk is. Zo’n 40 verenigingen verzorgen ruim 100 sportcursussen, waardoor er voor iedereen een passend aanbod is. Dit programma vindt plaats van 28 maart tot en met 24 april. Inschrijven is mogelijk vanaf 23 februari.

Kies je Sport Jeugd
Kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 van de basisscholen in de gemeente Doetinchem kunnen de komende periode verschillende sporten ‘uitproberen’. Bij een sportcursus mogen kinderen drie tot vier keer een sport ervaren. Alle basisschoolkinderen hebben het inmiddels bekende ‘Kies je Sport-boekje’ mogen ontvangen. Samen met de verenigingen gaan wij op ontdekking om te zien welke sport bij jou past!

Meer informatie of direct inschrijven
Inschrijven voor het ‘Kies je Sport’ programma kan nog tot en met 18 maart via www.sportpas.nl/doetinchem. Voor meer informatie kun je contact opnemen met buurtsportcoach Kirsten Boshoven van Sport-ID via kirsten.boshoven@sport-id.nl of via 06-41331267.

kies je sport